Και τρίτο σκάφος με μετανάστες σε ένα διήμερο στα Κύθηρα

Συνολικά 241 αλλοδαποί εντοπίστηκαν σε ένα διήμερο

Παρασκευή, 19 Αύγουστος 2022 13:41 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Και τρίτο σκάφος με μετανάστες σε ένα διήμερο στα Κύθηρα

Ακόμα ένα σκάφος -το τρίτο σε ένα διήμερο- τύπου καταμαράν με επιβαίνοντες  71 μετανάστες προσάραξε τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/8) στα Κύθηρα. Οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί έρχονται να προστεθούν στους άλλους 170 που εντοπίστηκαν με παρόμοιο τρόπο  στο νησί την Τετάρτη (17/8).

Στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Λημνιώνα στη δυτική πλευρά των Κυθήρων, όπου είχε προσαράξει το ιστιοφόρο σκάφος, οι Αρχές εντόπισαν 8 αλλοδαπούς, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν σε απομακρυσμένη δύσβατη περιοχή ακόμα 63 αλλοδαποί. Από αυτούς, 7 είναι γυναίκες, 52 άντρες και 12 ανήλικοι.

Το ιστιοφόρο παραμένει προσαραγμένο στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, ενώ σύμφωνα με το Λιμενικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση από το περιστατικό. Επίσης, αναζητούνται 2 ακόμα αλλοδαποί που φέρονται ως διακινητές.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 17 Αυγούστου, άλλα δύο σκάφη με συνολικά 170 μετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti