Προκήρυξη υποτροφιών του Ιδρύματος «Αδελφών Τζάκα»

Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2022 10:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προκήρυξη υποτροφιών του Ιδρύματος «Αδελφών Τζάκα»

Το εκκλησιαστικό ίδρυμα «Αδελφών Παναγιώτη, Ελένης και Χρύσανθου Τζάκα εκ Κρεμαστής», λειτουργεί τα τελευταία χρόνια υπό τη σκέπη της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης (ΙΜΜΣ). 

Σύμφωνα με το καταστατικό του, μεταξύ των σκοπών του είναι η ενίσχυση ενός φοιτητή της Ιατρικής Σχολής κι ενός υποψήφιου κληρικού ή κληρικού φοιτητή της Θεολογικής ή άλλης Εκκλησιαστικής Σχολής, με τη χορηγία εφάπαξ χρηματικού ποσού -τη χρονιά που πέρασε στην σχολή-, το ύψος του οποίου  αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο. 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο φοιτητής να ανήκει στα όρια της Μητρόπολης  Μονεμβασίας και Σπάρτης.
Σε περίπτωση που οι φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια είναι περισσότεροι του ενός θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.
Η κλήρωση θα διενεργηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία της ΙΜΜΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον γενικό αρχιερατικό επίτροπο Μητρόπολης, πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου, στο τηλ. 2731026580 (εσωτ. 3).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti