Πρόσκληση του Επιμελητηρίου σε ΚΔΒΜ

Για εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2022 09:15 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσκληση του Επιμελητηρίου σε ΚΔΒΜ

Με απόφαση της Διοικητικής του Επιτροπής, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επαγγελματικής Κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2022», το Επιμελητήριο Λακωνίας προτίθεται να υποβάλει προς έγκριση, προτάσεις για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων σε επιχειρήσεις που απασχολούν από 1 έως 49 άτομα. Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν, εφόσον εγκριθούν από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) σε δομές πιστοποιημένων από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).

Προσκαλούνται τα ενδιαφερόμενα Πιστοποιημένα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, τα οποία διαθέτουν δομή εντός των ορίων της ΠΕ Λακωνίας, να υποβάλουν στο Επιμελητήριο έγγραφες προτάσεις συνεργασίας, στο πλαίσιο του ως άνω προγράμματος. Διευκρινίζεται ότι η συνεργασία αυτή αφορά στην οργάνωση και υλοποίηση των σεμιναρίων κατάρτισης σε χώρους των ΚΔΒΜ, συμπεριλαμβανομένης και της γραμματειακής υποστήριξης των σεμιναρίων, κατά τις ώρες διεξαγωγής τους. 

Κάθε ενδιαφερόμενο Κέντρο καλείται, πλέον της ανωτέρω πρότασης συνεργασίας, να υποβάλει προς το  Επιμελητήριο τα απαιτούμενα στοιχεία/δικαιολογητικά:

Σημειώνεται ότι, βάσει της απόφασης της ΔΕ του Επιμελητηρίου Λακωνίας, οι προτεινόμενες στις επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου θεματικές ενότητες των προαναφερόμενων προγραμμάτων είναι οι εξής: 1) Ψηφιακές δεξιότητες – εφαρμογές πληροφορικής – Διοικητική ΜμΕ – Πωλήσεις –Μάρκετινγκ, 2) Τεχνικές Επαγγελματικές Ειδικότητες, 3) Γενικές (εγκάρσιες, ήπιες, κοινωνικές) Επαγγελματικές δεξιότητες-Εκμάθηση Ξένης Γλώσσας, 4) Εκπαίδευση Ενηλίκων και Δια Βίου Μάθηση, 5) Υγιεινή και Ασφάλεια, 6) Ασφάλεια τροφίμων.

Το θεματικό αντικείμενο θα εξαρτηθεί από το είδος των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν ανά πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες και την πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λακωνίας (https://www.lakoniacci.gr/).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti