Νέος Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Σπάρτης;

Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2022 12:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέος Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Σπάρτης;

Πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» θέλουν τον Δήμαρχο Πέτρο Δούκα να προχωρά πολύ σύντομα στην κάλυψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Σπάρτης.

Τη θέση φαίνεται πως πρόκειται να αναλάβει γυναίκα και μάλιστα ικανό στέλεχος, με επιστημονικές γνώσεις και μεταπτυχιακές σπουδές στον οικονομικό κλάδο, ενώ διαθέτει αντίστοιχη προϋπηρεσία σε Δήμο της Αττικής σε αντικείμενα συμβατά με το έργο που θα κληθεί να αναλάβει στο δήμο.

Η θέση του Γενικού Γραμματέα είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς έχει καίριες διοικητικές και οργανωτικές αρμοδιότητες. Ο ΓΓ, υποστηρίζει το Δήμαρχο στην άσκηση των καθηκόντων του, ειδικότερα στα διοικητικά του καθήκοντα, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται με αποδοτικό τρόπο η αποτελεσματικότητα της υλοποίησης των στόχων που θέτει η εκάστοτε δημοτική Αρχή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti