Επίτιμος Διδάκτωρ της Φυσικοθεραπείας Σπάρτης ο Καθηγητής Κουτσιλιέρης

Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2022 17:02 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίτιμος Διδάκτωρ της Φυσικοθεραπείας Σπάρτης ο Καθηγητής Κουτσιλιέρης

Μετά από απόφαση της προσωρινής γενικής συνέλευσης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας θα πραγματοποιηθεί αναγόρευση του Ομότιμου Καθηγητή Πειραματικής Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μιχαήλ Ν. Κουτσιλιέρη, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα τη Σπάρτη.

Η τελετή θα λάβει χώρα την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30΄ μμ στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Σπάρτη (Λεωφόρος Ευστ. και Σταμ. Βαλιώτη & Πλαταιών).

Τον δημόσιο έπαινο θα εκφωνήσει η Καθηγήτρια Μαρία Τσιρώνη, πρόεδρος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας. Θα ακολουθήσει αντιφώνηση του τιμωμένου Καθηγητή Μιχαήλ Κουτσιλιέρη με τίτλο «Το μοριακό αποτύπωμα και οι μηχανισμοί διαμεσολάβησης της δράσης της θεραπευτικής άσκησης στις χρόνιες παθήσεις στον άνθρωπο».

Ο Μιχαήλ Κουτσιλιέρης έλκει την καταγωγή του από τον Κότρωνα Αν. Μάνης, ενώ είναι και πρόεδρος του Ινστιτούτου για την προβολή κι ανάπτυξη της Μάνης, «Όμοιοι της Μάνης».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti