Αιτήσεις για οικονομικό βοήθημα στους φοιτητές του ΠΑΠΕΛ

Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2022 10:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αιτήσεις για οικονομικό βοήθημα στους φοιτητές του ΠΑΠΕΛ

Στο πλαίσιο της πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου», το ίδρυμα καλεί τους εγγεγραμμένους φοιτητές και φοιτήτριες, που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη λήψη οικονομικού βοηθήματος επιμέλειας.

Η πρόσκληση αφορά τους προπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που φοιτούν στα τμήματα της Σπάρτης, της Τρίπολης, της Κορίνθου, του Ναυπλίου και της Πάτρας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου 2022, υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά αποκλειστικά ηλεκτρονικά προς τη Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη διεύθυνση https://submissions.uop.gr/.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti