Αποκαλύψεις για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με εμπλοκή Λάκωνα

Ψηφιακό υλικό που ταυτοποιεί τον δράση

Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2022 11:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποκαλύψεις για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με εμπλοκή Λάκωνα

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και ασέλγειας σε βάρος  ανηλίκων, η οποία απασχολεί από χθες τις Αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», πρόκειται για τη δράση ενός άνδρα λακωνικής καταγωγής, ο οποίος συνελλήφθη στην Αθήνα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας.

Το χρονικό της σύλληψης

Έπειτα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ξεκίνησε από την Αστυνομία Καλαμάτας ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα. 

Από αυτήν ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Αττική, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι CD, 7 φορητοί σκληροί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης “usb” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ διερευνάται το πλήρες εύρος της εγκληματικής του δραστηριότητας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος του περιλαμβάνει πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την  προστασία προσωπικών δεδομένων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti