Προφυλακίσεις για τη διακίνηση ηρωίνης (και) στη Λακωνία

Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2022 12:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προφυλακίσεις για τη διακίνηση ηρωίνης (και) στη Λακωνία

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι επτά από τους οκτώ συλληφθέντες, που φέρονται να είχαν στήσει εγκληματική οργάνωση, διακινώντας ηρωίνη σε Μεσσηνία, Λακωνία και Δυτική Αττική. Αυτή ήταν η απόφαση μετά από έναν μαραθώνιο απολογιών στον Ανακριτή Καλαμάτας, που ξεπέρασε σε διάρκεια τις δώδεκα ώρες. Ελεύθερος αφέθηκε μόνο ένας 19χρονος με την υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης κι εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Πρόκειται για σπείρα Ρομά, που είχαν ως ορμητήριο έναν καταυλισμό στην περιοχή της Καλαμάτας, ενώ ορισμένοι εξ’ αυτών είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές για το ίδιο αδίκημα πριν από επτά περίπου χρόνια.

Και οι οκτώ φερόμενοι ως μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας (5/9) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και στη συνέχεια οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθούν.

Υπολογίζεται ότι από τη δράση της, η οργάνωση είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti