Εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της ΙΜΜΣ

Σε Σπάρτη και Μολάους

Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2022 08:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της ΙΜΜΣ

Στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης θα λειτουργήσει για έβδομη συναπτή χρονιά η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής «Πέτρος ο Λακεδαιμόνιος», η οποία παρέχει πτυχία και διπλώματα βυζαντινής εκκλησιαστικής μουσικής, αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Έχει καταρτισθεί οργανωμένο πλαίσιο μαθημάτων, τηρουμένων των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις αρμόδιες κρατικές αποφάσεις.

Φέτος, θα λειτουργήσουν τμήματα: - βυζαντινής μουσικής με τμήματα όλων των επιπέδων:
- πρακτικής εκμάθησης ύμνων –τροπαρίων
- μικτής παραδοσιακής χορωδίας ανδρών και γυναικών

Οι εγγραφές παλαιών και νέων σπουδαστών για το νέο ακαδημαϊκό έτος, που ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται  την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, θα διενεργούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, κατά τις ώρες 18:00 με 20:00,  στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Σπάρτη (οδός Λυσάνδρου 3, έναντι του Επισκοπείου).

Για το παράρτημα Μολάων, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 26 έως και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 17:00 με 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Γεννήσεως του Χριστού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti