Ανακαινίστηκε το Δημοτικό Σχολείο Μυστρά – Αγίου Ιωάννη

Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2022 15:15 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανακαινίστηκε το Δημοτικό Σχολείο Μυστρά – Αγίου Ιωάννη

Έργο ανακαίνισης πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα στο Δημοτικό Σχολείο Μυστρά - Αγίου Ιωάννη, με στόχο τη βελτίωση των χώρων του ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκίνησε προχθές Δευτέρα (12/9).

Την εκπαιδευτική μονάδα επισκέφθηκαν προ ημερών ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, και η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασόπουλου, προκειμένου να επιθεωρήσουν τις παρεμβάσεις που ανέλαβε η «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ».

Οι εργασίες αφορούσαν σε ελαιοχρωματισμούς, αντικατάσταση κουφωμάτων, ηλεκτροφωτισμό, προσβάσεις ΑΜΕΑ και ανακαίνιση των τουαλετών του σχολείου.

Ο Δήμος Σπάρτης και η Τοπική Κοινότητα Μυστρά «ευχαριστούν θερμά την “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ» και ιδιαίτερα τον κ. Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, γενικό διευθυντή Έργων της εταιρείας για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα τους, προκειμένου η σχολική χρονιά μετά τις εργασίες ανακαίνισης να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μυστρά - Αγίου Ιωάννη».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti