Πρωτιά κι αναγνώριση της αριστείας για τη Φυσικοθεραπεία Σπάρτης

Με την αναγόρευση του Μ. Κουτσιλιέρη σε Επίτιμο Διδάκτορα

Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2022 12:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρωτιά κι αναγνώριση της αριστείας για τη Φυσικοθεραπεία Σπάρτης

Τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του διανύει το Τμήμα Φυσικοθεραπείας, που εδρεύει στην πόλη της Σπάρτης, εξακολουθώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά να κρατά τα σκήπτρα στις βάσεις εισαγωγής μεταξύ των τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

«Η ανοδική πορεία της βάσης του τμήματος από το έτος ίδρυσής του και το πλήθος των φοιτητών που επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο τμήμα, αποτελούν την ηχηρή απόδειξη των υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών και επιστημονικών υπηρεσιών, στόχων και αρχών του τμήματος» επισημαίνει η πρόεδρος της Φυσικοθεραπείας Σπάρτης, Καθηγήτρια κ. Μαρία Τσιρώνη και προσθέτει: «Οι Καθηγητές του τμήματος, το συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό  και το διοικητικό προσωπικό του τμήματος παρά τις όποιες αντιξοότητες εργάζονται καθημερινά για την προοπτική ανάπτυξης του τμήματος και τις συνέργειες με τον κοινωνικό ιστό της Λακωνίας».

Στο πλαίσιο εξωστρέφειας και επιβράβευσης της αριστείας, η πρόεδρος και οι Καθηγητές - μέλη της προσωρινής γενικής συνέλευσης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας απευθύνουν πρόσκληση στην τελετή αναγόρευσης του Ομότιμου Καθηγητή Πειραματικής Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μιχαήλ Κουτσιλιέρη, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μεθαύριο Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30΄ μμ στο αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων του ΠΑΠΕΛ στη Σπάρτη (Λεωφ. Ευστ & Στ. Βαλιώτη και Πλαταιών).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti