«Διαχείριση σκουπιδιών τζάμπα δεν γίνεται»

Π. Νίκας για διευθέτηση οφειλών από δήμους

Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2022 12:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Διαχείριση σκουπιδιών τζάμπα δεν γίνεται»

«Σε 15 ημέρες θα ενημερωθεί ο υπουργός Εσωτερικών (Μάκης Βορίδης) αν έχουν γίνει τα βήματα που πρέπει να γίνουν» δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου από τη Μεσσήνη, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την καθυστέρηση απόδοσης, από ορισμένους δήμους, του αναλογούντος τιμήματος προς την διαχειρίστρια εταιρεία των απορριμμάτων.

«Ο δήμαρχος πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, διαχείριση σκουπιδιών τζάμπα δεν γίνεται» τόνισε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι «αν οι δήμοι δεν πληρώσουν, η εταιρεία θα στραφεί εναντίον της Περιφέρειας, η οποία έχει υπογράψει μαζί της και με το Υπουργείο Ανάπτυξης την ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης».

Παράλληλα, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας, «ο ΦοΔΣΑ δεν φτιάχνει τα εργοστάσια. Αυτό που έχει υποχρέωση είναι, αφ’ ενός να συγκεντρώνει τα χρήματα και να τα αποδίδει στην Περιφέρεια και αφ’ ετέρου να κατασκευάσει τους 9 σταθμούς μεταφόρτωσης».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti