«Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αγρο-διατροφικό Τομέα»

Διορία ως 3 Οκτωβρίου για μεταπτυχιακό του ΠΑΠΕΛ

Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2022 16:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αγρο-διατροφικό Τομέα»

Παρατείνεται μέχρι τις 3 Οκτωβρίου η ημερομηνία των αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αγρο-διατροφικό Τομέα - MBA in Agri-food Sector» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Τόπος διεξαγωγής
Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στην Τρίπολη, στις αίθουσες του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας (ΔΕΤ). Ένα μεγάλο μέρος των διαλέξεων διενεργούνται και από απόσταση σε πραγματικό χρόνο. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου 2022.

Αιτήσεις
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στείλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2022. Η αίτηση και τα απαιτούμενα έντυπα είναι διαθέσιμα στον σύνδεσμο https://mba.agrifood.uop.gr/

Επικοινωνία
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T: 2710230128 (γραμματεία ΔΕΤ), καθημερινά 10:00 με 13:00
Τ: 2721045106 (Καθηγητής Δημήτρης Πετρόπουλος), καθημερινά 11:00 με 14:00

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti