Για συμμετοχή στο νέο LEADER αποφασίζει το ΔΣ Μονεμβασίας

Σήμερα στην τακτική συνεδρίασή του

Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2022 13:07 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για συμμετοχή στο νέο LEADER αποφασίζει το ΔΣ Μονεμβασίας

Για τη συμμετοχή του Δήμου Μονεμβασίας στο νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER 2023-2027 Ανατολικής Πελοποννήσου, μεταξύ άλλων, θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασίας, σήμερα Δευτέρα 26/9.

Στην τακτική συνεδρίαση του οργάνου, που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη στις 5 το απόγευμα, τα μέλη του ΔΣ καλούνται να λάβουν απόφαση στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

- Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου και τροποποίησης τεχνικού προγράμματος έργων τρέχοντος έτους. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης.

- Περί συμμετοχής του Δήμου στο νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER 2023-2027 Ανατολικής Πελοποννήσου της ΟΤΔ Πάρνωνα. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης.

- Περί επιβολής δυνητικού τέλους για την εκτέλεση εργασίας «Εκσκαφές για τον εντοπισμό αγωγού άρδευσης στις Κοινότητες Βελιών και Ταλάντων Δ.Ε. Μονεμβασίας, αναμόρφωση προϋπολογισμού τρέχοντος έτους». Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χριστάκος.

- Περί έγκρισης ή μη σύνδεσης ιδιωτικής παροχής ύδρευσης εκτός ορίων οικισμού Κοινότητας Βελανιδίων. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παπαδάκης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti