Επίσκεψη Κρητικού στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης Σπάρτης

«Εστίαση στους μακροχρόνια ανέργους»

Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2022 12:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη Κρητικού στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης Σπάρτης

Το Κέντρο Προοώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ-πρώην ΟΑΕΔ) στη Σπάρτη επισκέφθηκε ο βουλευτής Λακωνίας, Νεοκλής Κρητικός. Ο βουλευτής ενημερώθηκε από τη διευθύντρια Κυριακή Μπίσσα και το στελεχιακό δυναμικό για τα τρέχοντα προγράμματα που υλοποιούνται από την υπηρεσία.

Στη συζήτηση με τους υπαλλήλους εστίασαν στο πρόγραμμα των μακροχρονίως ανέργων, ηλικίας 55-67, σε φορείς του Δημοσίου, που καλύπτει το συγκεκριμένο ηλικιακό φάσμα, το οποίο αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες ένταξης στην αγορά εργασίας.

Το ΚΠΑ2 Σπάρτης στελεχώνεται από 8 άτομα μόνιμο προσωπικό και εξυπηρετεί τις ανάγκες του νομού με καταγεγραμμένους 4.500 ανέργους και 4.000 επιχειρήσεις.

«Η ανταπόκριση στα ανοιχτά προγράμματα χαρακτηρίζεται θετική από εργοδότες και ανέργους, αφού αποτελούν στήριγμα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία» σημείωσε ο Νεοκλής Κρητικός.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti