Έκτακτη χρηματοδότηση 64 εκ. ευρώ για το ενεργειακό κόστος

Σε δήμους και σχολικές επιτροπές

Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2022 09:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκτακτη χρηματοδότηση 64 εκ. ευρώ για το ενεργειακό κόστος

Προχωρά η νέα έκτακτη χρηματοδότηση 64 εκατ. ευρώ στους δήμους και τις σχολικές Επιτροπές για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους, όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με ανάρτηση του στο Twitter. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο κυβερνητικό σχέδιο στήριξης των ΟΤΑ, «ώστε να μπορέσουν να υπηρετήσουν αποτελεσματικότερα τον κοινωνικό & αναπτυξιακό ρόλο τους».

Υπενθυμίζεται πως τη νέα έκτακτη χρηματοδότηση, συνολικού ύψους 64 εκατ. ευρώ, στους δήμους και τις σχολικές επιτροπές, για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους και την εξασφάλιση της θέρμανσης των σχολικών μονάδων, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, την προηγούμενη εβδομάδα. 

Σημειώνεται επίσης, πως έχει ήδη προηγηθεί η ενίσχυση όλων των δήμων της χώρας με έκτακτη χρηματοδότηση συνολικού ύψους 218 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση του  ενεργειακού κόστους, καθώς και των σχολικών επιτροπών τους για τις δαπάνες θέρμανσης των σχολείων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti