Συνάντηση Δαβάκη με τον γγ του ΥπΑΑΤ

Για φράγμα Κελεφίνας και αρδευτικό Τρινάσου

Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2022 11:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Δαβάκη με τον γγ του ΥπΑΑΤ

Με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αρμόδιο για τους Ενωσιακούς Πόρους και τις Υποδομές, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, συναντήθηκε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης και ενημερώθηκε για τα υπό εξέλιξη αρδευτικά έργα που αφορούν τον νομό.

Συγκεκριμένα, για το φράγμα της Κελεφίνας έχουν εγκριθεί από την ειδική υπηρεσία εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) τα τεύχη της δημοπράτησης και εντός του Οκτωβρίου θα αναρτηθούν στο Εθνικό Σύστημα Δημοσίων Συμβάσεων, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία.

Αναφορικά με το αρδευτικό δίκτυο Τρινάσου, βρίσκεται στη φάση της εκπόνησης της οριστικής μελέτης, ενώ ο Αθ. Δαβάκης ζήτησε από τον Δ. Παπαγιαννίδη να επισπεύσει κατά το δυνατόν τη σχετική διαδικασία προκειμένου να προχωρήσει και αυτό σε δημοπράτηση.

«Πιστεύω πως με τις προσπάθειες όλων μας, προχώρησε δραστικά τα τελευταία χρόνια η πορεία δυο σημαντικών αρδευτικών έργων για τον τόπο μας» παρατήρησε ο κ. Δαβάκης, επισημαίνοντας πως «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο σχεδιασμός τους είχε ξεκινήσει από το 2007».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti