Στις «Μέρες Μνήμης Μόρφου» αντιπροσωπεία του Δήμου Σπάρτης

Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2022 12:10 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις «Μέρες Μνήμης Μόρφου» αντιπροσωπεία του Δήμου Σπάρτης

H αντιδήμαρχος Οικονομικών Γεωργία Δεδεδήμου και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση» Γεώργιος Κουρεμπής, εκπροσώπησαν το Δήμο Σπάρτης, στις φετινές επετειακές εκδηλώσεις «Μέρες Μνήμης Μόρφου» στην Κύπρο, που κορυφώθηκαν το πρωί της Κυριακής 9/10 με την 42η Αντικατοχική Πορεία Μόρφου, στην περιοχή Αστρομερίτης. 

Της πορείας προηγήθηκε ομιλία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.  

Οι εκδηλώσεις άρχισαν με το μνημόσυνο πεσόντων και τη δέηση για την ανεύρεση των αγνοουμένων και επιστροφή των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, στην Εκκλησία του Αγίου Αυξιβίου, στον Αστρομερίτη, στην παρουσία, μεταξύ άλλων, του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, εκπροσώπου του ελληνικού Κοινοβουλίου, αρχηγών και εκπροσώπων κομμάτων, Πρέσβεων, Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων, ξένων επισήμων.

Του μνημοσύνου προέστη ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Μόρφου, Βίκτωρας Χατζηαβραάμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αστρομερίτη, Άρης Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Συμπλέγματος Κοινοτήτων Διαμερίσματος Μόρφου, Χαράλαμπος Ματσούκας, απηύθυναν χαιρετισμούς στο Πολιτιστικό Κέντρο Αστρομερίτη.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση