Στις Βρυξέλλες το Γυμνάσιο Νεάπολης

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών & Πόλεων

Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2022 13:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις Βρυξέλλες το Γυμνάσιο Νεάπολης

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην πόλη των Βρυξελλών ταξίδεψε η παιδαγωγική ομάδα «Asoc» του Γυμνασίου Νεάπολης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί έλαβαν μέρος στην επίσημη εκδήλωση ως προσκεκλημένοι της επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ επισκέφθηκαν το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πολλά ακόμη αξιοθέατα των Βρυξελλών.

Με επιστολή της, η ομάδα της σχολικής μονάδας των Βοιών ευχαρίστησε από καρδιάς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, καθώς μετά από δυο ολόκληρα χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά τους κι έγινε αρωγός ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι.

«Η εμπειρία υπήρξε για όλους μας μοναδική. Μια εμπειρία ζωής θα λέγαμε, χωρίς καμία δόση υπερβολής», σημειώνουν στην επιστολή τους.

Τους μαθητές συνόδευσαν η διευθύντρια του Γυμνασίου Νεάπολης κ. Παναγιώτα Κολυβοδιάκου και οι εκπαιδευτικοί κκ Χριστίνα Φούκα και Παναγιώτης Στιβακτάς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti