Με δύο υπαλλήλους ενισχύεται ο ΔΕΔΔΗΕ Σπάρτης

Έως 18/11 η υποβολή αιτήσεων

Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2022 10:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με δύο υπαλλήλους ενισχύεται ο ΔΕΔΔΗΕ Σπάρτης

Σε δυο νέες προσλήψεις ηλεκτροτεχικών δικτύων αναμένεται να προχωρήσει ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) Σπάρτης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας, η οποία δεν παρατείνεται ούτε ανανεώνεται. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ενώ θα προσληφθούν αποκλειστικά υπάλληλοι κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών, που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και διενεργείται είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία υπηρεσίας της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση και τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Λαμπρινή Δαρδαβέση στο τηλέφωνο 2731089963.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti