Στο Δημοτικό Σχολείο Ξηροκαμπίου η υφυπουργός Παιδείας Ζ. Μακρή

Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2022 13:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Δημοτικό Σχολείο Ξηροκαμπίου η υφυπουργός Παιδείας Ζ. Μακρή

Το Δημοτικό Σχολείο Ξηροκαμπίου επισκέφθηκε την Τετάρτη 30/11 κατά την περιοδεία της στη Λακωνία η υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή, και μάλιστα μετά το πέρας του ολοήμερου, αφού το συγκεκριμένο σχολείο είναι το μοναδικό στον Δήμο Σπάρτης που λειτουργεί ως διευρυμένο.

Την υφυπουργό συνόδευε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, Φώτης Πολίτης, ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου, Αντώνης Κοκκονός, ενώ την κ. Μακρή υποδέχθηκε αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών, που της προσέφεραν ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.   

Η υφυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λειτουργία του Ομίλου, που τη συγκεκριμένη μέρα είχε ως θεματική τον Εθελοντισμό, καθώς το σχολείο διοργανώνει δύο σχετικές δράσεις στο πρώτο τρίμηνο.

Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ξηροκαμπίου, Σπύρος Χανδόλιας -με τη διπλή του ιδιότητα ως εκλεγμένος αιρετός του ΠΥΣΠΕ Λακωνίας και μέλος του ΔΣ του ΣΕΠΕ «Πλήθων»- άδραξε την ευκαιρία να θέσει σημαντικά θέματα στην υφυπουργό όπως: οι μισθοί των εκπαιδευτικών, η μονιμοποίηση των νεοδιόριστων, το κτιριακό ζήτημα και το ωράριο των εκπαιδευτικών, καθώς και η καθυστέρηση στην επιλογή σχολικών συμβούλων και νέων διευθυντών σχολικών μονάδων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti