Ενημερωτική δράση στην Ελαφόνησο για την αναπηρία

Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2022 11:05 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημερωτική δράση στην Ελαφόνησο για την αναπηρία

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3/12), η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου και ο Δήμος Ελαφονήσου συνδιοργανώνουν δράση ενημέρωσης με θέμα «Η αναπηρία μάς αφορά όλους. Όλοι μαζί μπορούμε!». Το δρώμενο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 9:00 πμ στο Δημοτικό Σχολείο Ελαφονήσου (χώρος πολλαπλών εκδηλώσεων).

Συμμετέχουν σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελαφονήσου, η κινητή μονάδα Λακωνίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σπάρτης και το Σωματείο ΑμεΑ Λακωνίας.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti