Εσπερινός για τους Τρεις Ιεράρχες

Στον ΙΝ Οσίου Νίκωνος Σπάρτης

Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2023 11:14 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εσπερινός για τους Τρεις Ιεράρχες

Πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, Ιωάννη του Χρυσοστόμου, Βασιλείου του Μεγάλου και Γρηγορίου του Ναζιανζηνού ή Θεολόγου, θα τελεσθεί την προσεχή Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 5:30΄ μμ στον ΙΝ Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

Η Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης «προσκαλεί κάθε χριστιανό και ιδιαιτέρως τους εκπαιδευτικούς μας να προσέλθουν στον εσπερινό, για να συνεορτάσουμε τους προστάτες των Γραμμάτων και της Παιδείας». Παράλληλα, όπως αναφέρει η ΙΜΜΣ, «θα συμπροσευχηθούμε, ώστε οι Άγιοι αυτοί σοφοί Ιεράρχες να φωτίζουν, να προστατεύουν και να ενδυναμώνουν τόσο τη μαθητιώσα νεολαία, όσο και τους εκπαιδευτικούς στο πολύπλευρα σημαντικό και απαιτητικό έργο τους».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti