Παμπελοποννησιακή σύσκεψη των ΕΛΜΕ για την αξιολόγηση

Τη Δευτέρα στην Τρίπολη

Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2023 09:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παμπελοποννησιακή σύσκεψη των ΕΛΜΕ για την αξιολόγηση

Σε παμπελοποννησιακή σύσκεψη καλεί η ΕΛΜΕ Αρκαδίας, όλες τις Ενώσεις Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης και τους συλλόγους των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η συνάντηση έχει οριστεί για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 5:00 μμ στα γραφεία της ΕΛΜΕ Αρκαδίας στην Τρίπολη (4Ο ΓΕΛ, Ακαδημίας 12).

Θέμα της σύσκεψης θα είναι η επίσημη έναρξη της λεγόμενης αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και η απάντηση του εκπαιδευτικού κινήματος.

«Ήδη ανακοινώθηκε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι από τις πρώτες περιοχές όπου θα επιχειρήσει το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων να υλοποιήσει την ατομική αξιολόγηση.  Στη σημερινή συγκυρία τα εκπαιδευτικά σωματεία οφείλουμε να συμβάλουμε στη συσπείρωση και στο  συντονισμό των δυνάμεων για ενίσχυση του αγώνα, με στόχο την ανατροπή της επίθεσης, με συγκεκριμένο αγωνιστικό σχέδιο δράσης και αγώνα για το αμέσως επόμενο διάστημα. Όλοι μαζί, έχουμε τη δύναμη συντεταγμένα και αποφασισμένα να τους χαλάσουμε τα σχέδια», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Αρκαδίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti