Προσλήψεις 24 ατόμων στην ΕΦΑΛΑΚ

Μέχρι 10 Μαρτίου οι αιτήσεις

Παρασκευή, 03 Μάρτιος 2023 10:08 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις 24 ατόμων στην ΕΦΑΛΑΚ

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα προβεί σε προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα απασχόλησης επτά μηνών από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέραν τις 31 Δεκεμβρίου 2023, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Στην σχετική προκήρυξη, υπάρχουν 24 θέσεις που αφορούν τη Λακωνία και ειδικότερα:
- 19 Δ.Ε. Φυλάκων
- 3 Δ.Ε. Νυχτοφυλάκων
- 1 Τ.Ε. Λογιστών και
- 1 Υ.Ε. Προσωπικού Καθαριότητας
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση‐υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr. Για τη σύνδεση στην εφαρμογή απαιτείται η χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 12 Μαρτίου 2023. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα που απαιτεί η προκήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ και του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti