Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 311 προσλήψεις στα Δικαστήρια

9 θέσεις στη Λακωνία

Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2023 10:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 311 προσλήψεις στα Δικαστήρια

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις 311 εκπαιδευομένων στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών με απολυτήριο λυκείου μέσω ΑΣΕΠ. Στην προκήρυξη συμμετέχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Οι 311 εκπαιδευόμενοι πρόκειται να καταλάβουν θέσεις δικαστικών υπαλλήλων του κλάδου Γραμματέων στο Συμβούλιο της Επικρατείας, τα Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια, τις Εισαγγελίες και τα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια.
  Στη Λακωνία έχουν προκηρυχθεί οι παρακάτω μόνιμες θέσεις:
- 2 θέσεις ΠΕ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γυθείου
- 1 θέση ΠΕ στο Ειρηνοδικείο Νεάπολης Βοιών
- 2 θέσεις ΠΕ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σπάρτης
- 1 θέση ΠΕ στο Πρωτοδικείο Γυθείου
- 1 θέση ΠΕ στο Πρωτοδικείο Σπάρτης
- 2 θέσεις ΔΕ στο Πρωτοδικείο Σπάρτης
Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει από τις 10 Μαρτίου και θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 29/3/2023.

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά στη γραμματεία της Σχολής αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό, οι οποίες έχουν τον χαρακτήρα υπεύθυνων δηλώσεων. Επίσης δηλώνουν μία μόνο κατηγορία στην οποία επιθυμούν να διαγωνιστούν, ήτοι κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ, αναλόγως των τυπικών τους προσόντων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Με τις αιτήσεις συμμετοχής συνυποβάλλονται τα δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύεται η συνδρομή των απαιτούμενων προσόντων και η έλλειψη των κωλυμάτων.

Όλα τα δικαιολογητικά και οι σχετικές πληροφορίες έχουν δημοσιευθεί στο ΦΕΚ 7/9-3-2023 και βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών: www.esdi.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti