Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα ΕΟ Τρίπολης-Καλαμάτας

Λόγω εργασιών

Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2023 17:01 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα ΕΟ Τρίπολης-Καλαμάτας

Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη-Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο ύψος της σήραγγας «Ραψομάτη» έχει προγραμματίσει η κατασκευάστρια εταιρεία. Για τον λόγο αυτό, από τη Δευτέρα 3 έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου. 

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα (3/4) έως και την Παρασκευή (7/4), διενεργείται παράκαμψη της κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και μετάθεσή της στον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Αθήνα (Ραψομάτη Α), από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις σε μία λωρίδα κυκλοφορίας κάθε μία.

Στη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που έχουν τοποθετηθεί.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti