Τέσσερις προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία Σπάρτης

Μέσω ΑΣΕΠ η διαδικασία

Τρίτη, 04 Απρίλιος 2023 09:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τέσσερις προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία Σπάρτης

Στη δημοσιότητα δόθηκε η επίσημη κατανομή των δήμων για την πρόσληψη 1.213 δημοτικών αστυνομικών στους ΟΤΑ μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που υπέγραψαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Με βάση την ΚΥΑ, η κάλυψη των 1.000 κενών οργανικών θέσεων θα γίνει σε 137 δήμους της χώρας και αφορούν: 633 θέσεις κατηγορίας ΔΕ, 183 κατηγορίας ΠΕ, 184 κατηγορίας ΤΕ.

Στον Δήμο Σπάρτης θα πραγματοποιηθούν συνολικά 4 προσλήψεις που κατανέμονται ως εξής:  3 θέσεις ΔΕ και 1 ΠΕ.  

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που οι προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία θα πραγματοποιηθούν εξ’ ολοκλήρου μέσω ΑΣΕΠ, καθώς μέχρι τώρα αυτές εξαιρούνταν της Αρχής και γινόταν με μόρια σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 135/06.

Όσοι προσληφθούν θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης,  διάρκειας τουλάχιστον 6 μηνών, που παρέχεται από την ΕΛΑΣ και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti