Προσλήψεις 20 εργατών στον Δήμο Σπάρτης

Μέχρι τις 11 Απριλίου οι αιτήσεις

Πέμπτη, 06 Απρίλιος 2023 11:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις 20 εργατών στον Δήμο Σπάρτης

Στην πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού συνολικά 20 ατόμων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα προβεί ο Δήμος Σπάρτης. Πρόκειται για απασχόληση έως πέντε ημερομισθίων κατ’ άτομο για το μήνα Απρίλιο, προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες (καθαρισμός - ευπρεπισμός κοινοχρήστων χώρων). 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω προσόντα πρόσληψης, τόσο κατά το χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων όσο και κατά το χρόνο της πρόσληψης:
 - Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.
- Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
- Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Οι ενδιαφερόμενοι, μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση). Τα έντυπα της αιτήσεως και των υπευθύνων δηλώσεων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης (www.sparti.gov.gr).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε με συστημένη επιστολή προς: τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Ευαγγελιστρίας 85-87, Σπάρτη, ΤΚ 23100.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti