Προσλήψεις 4 οδηγών στον Δήμο Αν. Μάνης

Τετάρτη, 03 Μάιος 2023 10:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις 4 οδηγών στον Δήμο Αν. Μάνης

Ανακοίνωση για τις προσλήψεις 4 ατόμων ειδικότητας ΔΕ οδηγών, με σύμβαση ορισμένου χρόνου 2 μηνών, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών καθαριότητας ανακοίνωσε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από την Τετάρτη 3/5 έως την Παρασκευή 5/5/2023, μέσω των εξής τρόπων: α) είτε αυτοπροσώπως, β) είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., γ) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Τα σχετικά δικαιολογητικά μπορεί να αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης (https://www.anatolikimani.gov.gr/).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti