Είκοσι προσλήψεις εργατών στο Δ. Σπάρτης

Μέχρι 15 Μαΐου οι αιτήσεις

Τρίτη, 09 Μάιος 2023 10:07 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Είκοσι προσλήψεις εργατών στο Δ. Σπάρτης

Την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού 20 ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων για απασχόληση έως πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο, για τον μήνα Μάιο, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σπάρτης, προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες (καθαρισμός ευπρεπισμός κοινοχρήστων χώρων).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα προσόντα πρόσληψης τόσο κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, όσο και κατά το χρόνο της πρόσληψής τους.
Προσόντα υποψηφίων:
- Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης.
- Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
- Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Τα έντυπα της αίτησης και των υπευθύνων δηλώσεων, που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δ. Σπάρτης (www.sparti.gov.gr), πρέπει να αποσταλούν συμπληρωμένα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και τη Δευτέρα 15 Μαΐου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti