«Ανατρέψαμε τους πολιτικούς συσχετισμούς στη Λακωνία»

Δήλωση Νάγιας Γρηγοράκου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Τετάρτη, 24 Μάιος 2023 11:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ανατρέψαμε τους πολιτικούς συσχετισμούς στη Λακωνία»

«Ευχαριστώ πολύ τους Λάκωνες συμπολίτες μου που με την ψήφο τους κερδίσαμε μαζί το στοίχημα για την ανάκτηση της έδρας του ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία», σημείωσε η βουλευτής Λακωνίας Νάγια Γρηγοράκου, στην πρώτη της δήλωση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Όπως ανέφερε, «μαζί με τους συνυποψηφίους μου, κάθε έναν από τους οποίους συγχαίρω προσωπικά για τον αγώνα τους, καταφέραμε να ανατρέψουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς στη Λακωνία. Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο άντεξε αλλά επέστρεψε ως πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό τόσο της Ελλάδας όσο και της Λακωνίας. Στόχος μας είναι να εκφράσουμε τον προοδευτικό κόσμο με σύγχρονο λόγο και νέα πρόσωπα».

Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη αναμέτρηση, η κ. Γρηγοράκου τόνισε στο μήνυμά της:
«Στο τέλος Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθούν νέες εκλογές. Δεν υπάρχουν, λοιπόν, περιθώρια εφησυχασμού. Ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τη διατήρηση της έδρας του ΠΑΣΟΚ.

Ένας νέος αγώνας ξεκινά ήδη από σήμερα. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό της Λακωνίας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη ισχυρή, αξιόπιστη, γνήσια προοδευτική εναλλακτική.

Συγχαρητήρια στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Κρητικό και τον κ. Δαβάκη.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην οικογένειά μου, στους συνεργάτες μου και στους φίλους μου για τη στήριξη, την καθοδήγησή τους και κυρίως για την πίστη τους σε εμένα.

Τέλος, ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Ανδρουλάκη, που η εκλογή του στην προεδρία του κόμματος αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για πολλούς νέους, όπως εγώ, για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη γενιά μας.»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti