Νεαρός «πιάστηκε» για διακίνηση ναρκωτικών στη Σπάρτη

Τα ευρήματα της ΕΛΑΣ (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 26 Μάιος 2023 14:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νεαρός «πιάστηκε» για διακίνηση ναρκωτικών στη Σπάρτη

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για εμπορία ναρκωτικών ουσιών είναι ένας 22χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (26/5) στην περιοχή της Σπάρτης.

Αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση τους, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) Λακωνίας και το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης, διεξήγαγαν έρευνα στο σπίτι του νεαρού Έλληνα, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν: ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 100,2 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα) συνολικού βάρους 30,7 γραμμαρίων, μικροποσότητα χασισέλαιου και μία ζυγαριά ακριβείας. Επίσης, οι Αρχές βρήκαν στο διαμέρισμα το χρηματικό ποσό των 3.560 ευρώ, που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προέρχεται από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κι ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΤ», ο 22χρονος δεν έλκει την καταγωγή του από τη Λακωνία, ωστόσο ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Σπάρτης.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

sullipsi andra narkwtika sparti

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti