Εργασίες βελτίωσης στην ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου (ΦΩΤΟ)

Για την ασφαλέστερη διέλευση οχημάτων

Δευτέρα, 29 Μάιος 2023 13:40 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εργασίες βελτίωσης στην ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου (ΦΩΤΟ)

Αναμορφώνονται τμήματα της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας προχωρά σε στοχευμένες τεχνικές εργασίες ενόψει της θερινής περιόδου και της αναμενόμενης αύξησης της κυκλοφορίας.

Όπως γνωστοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κ. Θεόδωρος Βερούτης, εκτελείται ολοκληρωμένη παρέμβαση στην περιοχή της Τραπεζοντής, όπου μετά την κατασκευή πεζοδρομίων και αγωγού ομβρίων υδάτων, ανακατασκευάζεται και το κατάστρωμα της οδού  σε μήκος που υπερβαίνει τα 700 μέτρα.

Επίσης, βελτιώνονται συνολικά αρκετά χιλιόμετρα του δρόμου Σπάρτη-Γύθειο, «που ειδικά την εποχή του καλοκαιριού παρουσιάζει μεγάλους κυκλοφοριακούς φόρτους», όπως παρατηρεί ο Θ. Βερούτης.

Καταλήγοντας, ο αντιπεριφερειάρχης τονίζει: «Οι παρεμβάσεις μας στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας συνεχίζονται με στόχο τη βελτίωση των προσβάσεων και την ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων.»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti