Κρητικός προς ΔΕΕΠ Λακωνίας ΝΔ: «Οι πολίτες θέλουν σταθερότητα και βήματα μπροστά»

Δευτέρα, 29 Μάιος 2023 13:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κρητικός προς ΔΕΕΠ Λακωνίας ΝΔ: «Οι πολίτες θέλουν σταθερότητα και βήματα μπροστά»

Επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε ο Νεοκλής Κρητικός, ο οποίος επανεξελέγη βουλευτής Λακωνίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Ν. Κρητικός προκρίνει την αναγκαιότητα συσπείρωσης και ενεργοποίησης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και προτείνει άμεση σύγκληση της ΔΕΕΠ, ώστε να καθοριστούν από κοινού με τις συνυποψήφιες και τους συνυποψήφιούς του οι δράσεις για τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου, που ως κεντρικό στόχο έχουν για τη ΝΔ την επίτευξη της αυτοδυναμίας.

Ειδικότερα, αναφέρει ο Νεοκλής Κρητικός:

«Αξιότιμε κ. πρόεδρε,

Αγαπητά μέλη της ΔΕΕΠ

Η μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, έχει ιστορικό χαρακτήρα.

Το μήνυμα των πολιτών ήταν ξεκάθαρο. Οι πολίτες θέλουν σταθερότητα και βήματα μπροστά. Έδειξαν εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό και την παράταξη  της αξιοπιστίας, των δεσμεύσεων και της σκληρής δουλειάς.

Η χώρα πρέπει να τρέξει μπροστά, με μια αποτελεσματική κυβέρνηση, που να μπορεί να εγγυηθεί  την πρόοδο για όλους. Γι’ αυτό με σεμνότητα και εντιμότητα θα δώσουμε τις επόμενες ημέρες ακόμα πιο δυναμικά τη μάχη για την αυτοδυναμία!

Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει πιο ενεργοποιημένους και συσπειρωμένους από κάθε άλλη φορά! Οφείλουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα, προκειμένου οι εκλογές της 25ης Ιουνίου όχι μόνο να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου, αλλά και να φέρουν τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη.

Σας προτείνω άμεση σύγκληση της ΔΕΕΠ, έτσι ώστε, μέσα από γόνιμη συζήτηση, να καθορίσουμε τις κοινές μας δράσεις και την κοινή μας πορεία, προς το λακωνικό λαό. Επιπλέον, καλώ όλα τα μέλη σε συστράτευση, προκειμένου το όραμα του προέδρου και όλων μας, η αυτοδύναμη κυβέρνηση, να γίνει πραγματικότητα.

Όσον αφορά στο πρόσωπό μου, δε σας κρύβω ότι ένιωσα βαθιά την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον πρόεδρό μας, όχι μόνο για να τον συγχαρώ  για τη θριαμβευτική του νίκη,  αλλά και για να τον προσκαλέσω: να του μεταφέρω την επιθυμία των συμπατριωτών μας, να επισκεφτεί τη Λακωνία μας. Νομίζω, πως σύντομα θα έχουμε τη χαρά να τον υποδεχτούμε.

Καταληκτικά, επιτρέψτε μου να υπογραμμίσω ξανά, πως θεωρώ τη σύγκληση της ΔΕΕΠ μας απαραίτητη, ώστε να αξιολογηθούν και αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα παραπάνω και να ξεκινήσουμε άμεσα -υποψήφιοι βουλευτές και μέλη της ΔΕΕΠ- μια κοινή δράση ενόψει των προσεχών εκλογών.»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti