Υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης η Αναστασία Κανελλοπούλου

«Αισθάνομαι πολύ ώριμη για να ανταποκριθώ σε αυτόν τον ρόλο»

Δευτέρα, 29 Μάιος 2023 15:03 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης η Αναστασία Κανελλοπούλου

Συντίθεται με γοργούς ρυθμούς το «μωσαϊκό» των προσώπων και των σχηματισμών, που θα τεθούν στην κρίση των δημοτών ενόψει των Δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου στον Δήμο Σπάρτης.

Τελευταία προσθήκη στη λίστα των ονομάτων που θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο είναι αυτή της Αναστασίας Κανελλοπούλου, η οποία το πρωί της Δευτέρας ανακοίνωσε την επίσημη υποψηφιότητά της, δίνοντας υπόσταση στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα. Η έμπειρη αυτοδιοικητικός και πρόεδρος του Ινστιτούτου Σπάρτης γνωστοποίησε ότι προτίθεται να δώσει με τους συνεργάτες της τη «μάχη» με φόντο τις εκλογές του φθινοπώρου για την ανάληψη των ηνίων της τοπικής διοίκησης. «Αισθάνομαι πολύ ώριμη για να ανταποκριθώ σε αυτόν τον ρόλο και η απόφασή μας θα έχει συγκεκριμένες στοχεύσεις: Η πόλη μας αξίζει πολύ περισσότερα από αυτά που έχει πάρει μέχρι στιγμής. Τα χωριά μας και η πόλη μας πρέπει να βάλουν τον πήχη πολύ πολύ ψηλότερα. Οι κάτοικοι, οι δημότες μας έχουν ανάγκη από πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής», υποστηρίζει μεταξύ άλλων στη γραπτή εξαγγελία της καθόδου της.

«Αποφάσισα να συμμετέχω
στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές»

Στη δήλωσή της η Αν. Κανελλοπούλου αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Το να αποφασίσει κανείς να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές σημαίνει ότι έχει πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή την απόφαση.

Προσωπικά αποφάσισα να συμμετέχω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης.

Την απόφαση αυτή δεν την πήρα μόνη μου. Την πήρα μαζί με τους συνεργάτες μου που τα τελευταία χρόνια εργαζόμαστε συστηματικά για να καταγράψουμε τις ανάγκες, τα προβλήματα, τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες του τόπου μας.»

Όπως επισημαίνει η Αν. Κανελλοπούλου, «αισθάνομαι πολύ ώριμη για να ανταποκριθώ σε αυτόν τον ρόλο και η απόφασή μας θα έχει συγκεκριμένες στοχεύσεις:
• Η πόλη μας αξίζει πολύ περισσότερα από αυτά που έχει πάρει μέχρι στιγμής,
• Τα χωριά μας και η πόλη μας πρέπει να βάλουν τον πήχη πολύ πολύ ψηλότερα,
• Οι κάτοικοι, οι δημότες μας έχουν ανάγκη από πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής,
• Και βέβαια το στοίχημά μας θα είναι να διαμορφωθούν έγκαιρα και γρήγορα οι προϋποθέσεις και τα κίνητρα, τα οποία θα επιτρέψουν στους νέους ανθρώπους να θέλουν και να μπορούν να μείνουν στον τόπο μας, να θέλουν και να μπορούν να επιστρέψουν στον τόπο μας.»

Επιπλέον, η υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης τονίζει: «Νομίζω ότι πληρώ τις προδιαγραφές, τις αναγκαίες προδιαγραφές για να μπορέσω να κατακτήσω αυτούς τους στόχους μαζί με τους συνεργάτες μου, οι οποίοι προέρχονται από όλο το φάσμα του επαγγελματικού και κοινωνικού χώρου.

Θεωρώ ότι η απόφαση είναι δική σας βέβαια, αλλά θα πρέπει να μας αξιολογήσετε και να αξιολογήσετε όλες τις προσφορές που θα έχετε.

Θα είναι μεγάλη χαρά μας να μας δώσετε με την εμπιστοσύνη σας την ευκαιρία να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.»

Σημειώνεται ότι η Αν. Κανελλοπούλου ήταν ξανά επικεφαλής σχήματος στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019 για τον Δ. Σπάρτης, ωστόσο λίγο πριν τις κάλπες ο συνδυασμός της προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την παράταξη του νυν δημάρχου Π. Δούκα, για να αποσυρθεί τελικά λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti