Δυνατότητες τηλεοπτικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τι συζήτησε ο Π. Νίκας με στελέχη καναλιού

Τρίτη, 04 Ιούλιος 2023 16:31 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δυνατότητες τηλεοπτικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Την προοπτική συνεργασίας για την προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσα από τη νέα τηλεοπτική σειρά του AΝΤ1, «Μάγισσα», που ήδη γυρίζεται στην περιοχή της Μάνης και θα βγει στον «αέρα» του γνωστού καναλιού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε συνάντηση που είχε στην Τρίπολη με στελέχη του εν λόγω ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης συνομίλησε με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού, Γιάννη Μιχελάκη, τον διευθύνοντα σύμβουλο των εταιρειών ΑΝΤ1, Μακεδονία TV και Antenna Studios, Γιώργο Λεβέντη, όπως και άλλα στελέχη από το εμπορικό τμήμα του καναλιού. Τέθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε η σειρά να αξιοποιηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ώστε να συμβάλει στην προβολή της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Π. Νίκας δήλωσε ότι, σε πρώτη βάση, υπάρχει συναίνεση για τη συνεργασία και ζήτησε από τα στελέχη του σταθμού να διατυπώσουν και γραπτώς κοστολογημένες προτάσεις, έτσι ώστε να γίνει επεξεργασία τους από τα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση, από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ απορριμμάτων, Χρήστος Λαμπρόπουλος και Τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti