Ανοιχτές αιτήσεις για τριάντα θέσεις φοιτητών

Σε διατμηματικό μεταπτυχιακό στον Μυστρά

Τρίτη, 25 Ιούλιος 2023 13:44 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανοιχτές αιτήσεις για τριάντα θέσεις φοιτητών

Τριάντα θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών έχει προκηρύξει το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά - ManTech» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί από τη σύμπραξη των Τμημάτων Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων, ενώ οι αίθουσες διδασκαλίας και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός καλύπτονται από το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝΕΒΥΠ) με έδρα το Μυστρά.

Το ΔΠΜΣ ξεκινά το χειμερινό εξάμηνο και συγκεκριμένα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023. Η διδασκαλία γίνεται δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του ΙΝΕΒΥΠ, τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για μέγιστο ποσοστό 40% εξ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων. Επιπλέον, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε μια μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή ανά εξάμηνο.

Οι σπουδές οδηγούν στο αντίστοιχο Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) το οποίο αφορά τη διαχείριση, τη χρήση και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στην Πολιτιστική Κληρονομιά και για την απόκτησή του απαιτείται η επιτυχής εξέταση σε οκτώ μαθήματα του προγράμματος σπουδών και η επιτυχής εκπόνηση μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Σημειώνεται ότι τα δίδακτρα ορίζονται στο ποσό των 2.800,00 ευρώ ανά συμμετέχοντα, με δυνατότητα καταβολής τους σε τρεις δόσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για μία από τις 30 θέσεις μέχρι τις 31 Αυγούστου, στη Γραμματεία  του ΔΠΜΣ «Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά - ManTech», Τμήμα  Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, Ανατολικό Κέντρο, 24133 Καλαμάτα, τηλ. 2721065145, είτε σε έντυπη είτε -προτιμότερα- ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σφραγίδα ταχυδρομείου ή ημερομηνία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας).

Δεκτοί στο Πρόγραμμα γίνονται κάτοχοι τίτλου του πρώτου κύκλου σπουδών τμημάτων ανθρωπιστικών και θετικών επιστημών και ειδικοτήτων μηχανικών, πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολές αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα mantech.uop.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti