Ο ΕΟΤ «γνωρίζει» την Πελοπόννησο στους Σέρβους ταξιδιώτες

Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2023 10:34 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο ΕΟΤ «γνωρίζει» την Πελοπόννησο στους Σέρβους ταξιδιώτες

Την Ελλάδα επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι Σέρβοι τουρίστες, με τη Βόρεια Ελλάδα και τη Χαλκιδική να αποτελούν τις βασικότερες επιλογές τους. 

Για τον λόγο αυτό, ο Οργανισμός Τουρισμού της Σερβίας, επιδιώκοντας να προβάλλει στην σερβική αγορά περισσότερους ελληνικούς προορισμούς, υλοποίησε από τις 16 έως τις 20 Ιουλίου δημοσιογραφικό ταξίδι στην Πελοπόννησο για τη Σέρβα δημοσιογράφο, Ιβάνα Ντουκεβικ. 

Το ταξίδι διοργανώθηκε από κοινού με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ κατά την παραμονή της στην περιφέρεια η δημοσιογράφος επισκέφθηκε την Καλαμάτα, τη Μάνη, τη Σπάρτη και τον Μυστρά. Επίσης, ξεναγήθηκε σε ορισμένους από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς τόπους, όπως το κάστρο της Μονεμβασιάς, ενώ γνώρισε και θεματικές μορφές τουρισμούς που προσφέρονται στην περιοχή, όπως ο γαστρονομικός και ο θρησκευτικός.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti