Ορίστηκε το αντάμωμα της Μητρόπολης Σπάρτης με τους ομογενείς

Στις 21 Αυγούστου το φετινό ραντεβού

Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2023 15:01 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ορίστηκε το αντάμωμα της Μητρόπολης Σπάρτης με τους ομογενείς

Ανακοινώθηκε, από την Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, η ημερομηνία διεξαγωγής του καθιερωμένου ανταμώματος που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι με τους Λάκωνες ομογενείς, προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνης της για την προσφορά τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ασύλου Ανιάτων στη Μαγούλα, τη Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Αναλυτικά, αναφέρει η Μητρόπολη στο κάλεσμά της:

«Οι αγαπημένοι μας ομογενείς, οι οποίοι μεγαλουργούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη έχοντας κλείσει στις καρδιές τους Χριστό και Ελλάδα, ανταποκρίνονται πάντα, με συγκινητική προθυμία, στις κατά καιρούς εκκλήσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου, τόσο για την υλοποίηση θεάρεστων έργων, όσο και για οικονομική συνδρομή, προκειμένου τα ιδρύματα της τοπικής μας Εκκλησίας να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσφορά τους στους ηλικιωμένους και τους ανήμπορους αδελφούς μας.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και αγάπης, η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης προσκαλεί και φέτος όλους τους ομογενείς μας, την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 στις 7.00 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος περιθάλψεως χρονίως πασχόντων, ηλικιωμένων και Α.Μ.Ε.Α. “ο Άγιος Παντελεήμων” στη Μαγούλα, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις εκ του σύνεγγυς, να τους προσφερθεί ένα κέρασμα και να ψυχαγωγηθούν με ευχάριστη μουσική.»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti