Τελειώνει η θεμελίωση της νέας γέφυρας στη Σκάλα

Αυτοψία Θ. Βερούτη σε τρία έργα στον νομό

Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2023 10:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τελειώνει η θεμελίωση της νέας γέφυρας στη Σκάλα

Προς αποπεράτωση βαίνουν οι εργασίες θεμελίωσης της νέας γέφυρας του Ευρώτα στη Σκάλα, ενώ παράλληλα σκυροδετούνται και τα ακροβάθρα της μελλούμενης κατασκευής, όπως γνωστοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, που πραγματοποίησε αυτοψία στο εργοτάξιο του μεγάλου έργου.

Επιπλέον, μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σπάρτης, διενεργούνται οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Σπάρτης.

Ήδη, σύμφωνα με τον Θ. Βερούτη, ανακατασκευάστηκε πλήρως το οδόστρωμα των εισόδων και των εξόδων της λακωνικής πρωτεύουσας τόσο από την οδό Ορθίας Αρτέμιδος, όσο και από τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου προς την οδό Γυθείου.

Εξάλλου, ξεκίνησαν και οι εργασίες κατασκευής τμήματος του Επαρχιακού οδικού δικτύου Γυθείου – Αρεόπολης με νέα χάραξη της οδού στην περιοχή του Χωσιαρίου, παρακάμπτοντας τμήμα του δρόμου με αρκετές στροφές.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti