Αναμόρφωση προϋπολογισμού και πανηγύρι Μυστρά

Στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ Σπάρτης

Δευτέρα, 21 Αύγουστος 2023 09:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναμόρφωση προϋπολογισμού και πανηγύρι Μυστρά

Με συνολικά 9 θέματα στην ατζέντα του θα συνεδριάσει την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 7:00 μμ το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης στο Δημαρχιακό Μέγαρο της κεντρικής πλατείας Σπάρτης.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
-Δωρεάν παραχώρηση ή μη οικίας και αιθουσών Παπαδάκου Νικόλαου στον Σύλλογο Πρόληψης και Καταστολής Δασικών Πυρκαγιών και Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Εισηγήτρια. κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.
=Περί 2ης τροποποίησης της υπ’ αριθ.19822/18-10-2022 σύμβασης για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» ως προς την άνευ οικονομικού αντικειμένου χρονική παράταση της παράδοσης, λόγω ανωτέρας βίας, για το τμήμα 2 και το είδος «Διαξονικό όχημα 19τν τύπου γάντζου (ΗΟΟΚ LIFT) μεταφοράς απορριμματοκιβωτίων» σε εφαρμογή των άρθρων 132 και 206 του ν.4412/2016. Εισηγήτρια. κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.

-Αποδοχή της επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών, για την καταβολή της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης στους υπαλλήλους Δήμων της Χώρας οι οποίοι συμμετείχαν στην προπαρασκευή και διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού. Εισηγήτρια. κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.

-Αποδοχή χρηματοδότησης επιχορήγησης της ΠΕΔ, ποσού 10.000 € - Αναμόρφωση προϋπολογισμού. Εισηγήτρια. κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.

-Ετήσιος προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης έτους 2024 . Εισηγητής κ. Παναγιώτης Τριτάκης.

-Διόρθωση της υπ’ αριθ.212/12-07-2023 με ΑΔΑ: ΡΒΔΒΩ1Ν-ΟΗΝ απόφασης Δ.Σ. με θέμα «Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2023». Εισηγήτρια. κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.

-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2023 για δημιουργία κωδικού για τιμητική διάκριση κ.λ.π. Εισηγήτρια. κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.

-Χορήγηση εγκρίσεων συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη και τοποθέτηση πωλητών σε θέσεις. Εισηγήτρια. κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.

-Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2023. Εισηγήτρια. κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti