Κοντά στους ανθρώπους της Λακωνίας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Παρασκευή, 25 Αύγουστος 2023 20:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κοντά στους ανθρώπους της Λακωνίας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Στο νομό Λακωνίας βρέθηκε την Πέμπτη 24 Αυγούστου ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Ο κ. Πτωχός, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του,επισκέφθηκε το Αφυσσού, τη Σκούρα, τον Κεφαλά, την Γκοριτσά, τους Αγίους Αναργύρους, το Γεράκι και τον Βρονταμά. Σε κάθε σταθμό της περιοδείας του, ο κ. Πτωχός είχε συναντήσεις με πολίτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων της εκάστοτε περιοχής και την παρουσίαση των προτάσεων της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά».

Κατά τις σύντομες δηλώσεις του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε: «Βρισκόμαστε στη Λακωνία. Συναντήσαμε πολλούς παραγωγούς, εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα. Συζητήσαμε, ακούσαμε και συνθέσαμε απόψεις μαζί τους. Όπως γνωρίζετε, ο πρωτογενής τομέας για εμάς αποτελεί βασική προτεραιότητα στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να γίνει η Πελοπόννησος μια περιφέρεια πρότυπο σε όλους τους τομείς. Σε αυτή την πορεία, όπως έχουμε ξαναπεί, σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο κ. Πτωχός είχε πραγματοποιήσει ακόμα μια περιοδεία στο νομό στις 10 Αυγούστου, όταν επισκέφθηκε τους πολίτες των Κροκεών, της Σκάλας, του Βλαχιώτη και της Μονεμβασιάς. Ο ίδιος και τα μέλη του ψηφοδελτίου του που τον συνόδευσαν, άκουσαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των κατοίκων για την επαρχία που αποδυναμώνεται και τα παιδιά που φεύγουν.Η δέσμευση που εξέφρασε απέναντί τους ήταν πως «από την πρώτη μέρα αυτής της μάχης, όλοι μαζί θα πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά».

Τον Δημήτρη Πτωχό συνόδευσαν στις περιοδείες του ο νυν αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Θεόδωρος Βερούτης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Ηλέκτρα Βλαχονικολού, Κομνηνός Δεμέστιχας, Γιώργος Κυριακούλιας, Θάνος Μιχελόγγονας, Αλεξία Μπουτεράκου, Μαρία Μπουγάδη, Αντωνία Νίκια, Τάκης Τζινάκος και Σπύρος Τζινιέρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη πέντε υποψήφιοι σύμβουλοι αναμένεται να ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες στο ψηφοδέλτιο Λακωνίας.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti