Β. Βαλιώτης: «Η παιδεία είναι Η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο»

Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2023 18:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Β. Βαλιώτης: «Η παιδεία είναι Η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο»

Τις δικές του σκέψεις προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς κοινοποιεί ο πρώην δήμαρχος Σπάρτης, Βαγγέλης Βαλιώτης, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μια νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς αρχίζει. Μια χρονιά που φέρνει μαζί της νέες προκλήσεις, νέες αγωνίες, αλλά και νέες ελπίδες για όλους, ελπίδες για ένα καλύτερο σχολείο.  Ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία, ανοικτό στη γνώση, στην καινοτομία, στην έμπνευση και στη δημιουργία. Ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, αφού έχει να κάνει με τα παιδιά μας, τα νιάτα μας, με ό, τι πολυτιμότερο διαθέτει η κοινωνία! Η παιδεία είναι η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο. 

Γι’ αυτό, με τις όποιες αρμοδιότητες διαθέτει η τοπική αυτοδιοίκηση, με διεκδικήσεις και πρωτοβουλίες, έμπρακτα αποδείξαμε κατά τη θητεία μας πως έχουμε σε υψηλή προτεραιότητα τα εκπαιδευτικά θέματα. Σε εποχές δύσκολες από κάθε άποψη, σταθήκαμε αρωγοί και συμπαραστάτες των παιδιών μας, των εκπαιδευτικών και των γονέων τους.
Ας μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά μας είναι η ελπίδα του τόπου μας για ένα καλύτερο, πιο δίκαιο και σταθερό αύριο. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti