Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο φροντιστήριο αγγλικών «Μoose Language Schools»

Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2023 09:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο φροντιστήριο αγγλικών «Μoose Language Schools»

Ήταν πριν από 15 χρόνια, όταν ο νεαρός τότε Γιώργος Μουστόγιαννης έφερνε στη Σπάρτη μια νέα αντίληψη για το σχολείο των αγγλικών, για το φροντιστήριο της γειτονιάς, για τη σχέση δάσκαλου - μαθητή, για την αξία του εποπτικού υλικού στην τάξη.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο «Μoose Language Schools». 

Κατά την ομιλία του ο κ. Γιώργος Μουστόγιαννης ανέφερε ότι:
«Από τα θρανία του φροντιστηρίου “Μoose Language Schools” πέρασαν εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες με πολλούς από αυτούς να έχουν σήμερα μια επιτυχημένη καριέρα. Αν και αυτό που προσωπικά με ενδιαφέρει είναι οι απόφοιτοί μας να έχουν μια πετυχημένη ζωή. 

Αν η διάρκεια σε μια προσπάθεια μετριέται με τον χρόνο τότε είμαστε αθλητές αντοχής. Αν η ένταση μιας προσπάθειας μετριέται με το καλό αποτέλεσμα τότε είμαστε πρωταθλητές. Αν η αυθεντικότητα ενός σχολείου φαίνεται στα μάτια δασκάλων και μαθητών, τότε είμαι περήφανος που επί 15 χρόνια μπορώ να κοιτώ στα μάτια γονείς και μαθητές. Που μπορώ να τους πω, ακόμα και μετά από χρόνια, ότι έχω κι εγώ ένα μικρό μερίδιο σε αυτό που λέγεται προσωπικότητα τους.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, την εκπαίδευση γίναμε καλύτεροι κι εμείς. Έτσι, σήμερα, αναγνωρίζουν το σχολείο μας οι εγκυρότεροι οργανισμοί εκπαίδευσης και οι πιο δυναμικοί εκδοτικοί οίκοι.
Ξέρετε, κάποτε, πριν από χρόνια, εμείς οι δάσκαλοι των αγγλικών έπρεπε πριν διδάξουμε τη γλώσσα, να πείσουμε ότι είναι απαραίτητη για τη ζωή, για τη δουλειά, για τις σπουδές. Σήμερα αυτό δεν χρειάζεται να το κάνουμε. 

Όμως σήμερα μας «κυνηγά» η εξέλιξη και η τεχνολογία. Είμαστε, λοιπόν, πάντα έτοιμοι και βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις κάθε εποχής.

Η επιβράβευσή σας κάθε χρόνο δείχνει ότι κάθε κίνηση, κάθε πρωτοβουλία μας και κάθε καινοτομία, άρεσε, άντεξε, κρίθηκε και πέτυχε…
Αυτό δεν είναι ούτε απλό ούτε εύκολο…

Αύριο ξεκινούν τα μαθήματα. Πιστέψτε με, για μένα δεν ξεκινούν και δεν σταματούν ποτέ…
Κάθε χρονιά, νέα προσωπάκια, νέες ψυχές, νέα μυαλά δίνουν ζωή στις τάξεις μας. Αυτά δεν πρέπει να τα απογοητεύσει κανείς. Ούτε εμείς, ούτε εσείς οι γονείς. 

Σε ότι αφορά στη γνώση και την εμπέδωση της γλώσσας, αυτό μετά από χρόνια εμπειρίας μπορώ να το εγγυηθώ. Είμαι μέσα στα πράγματα. Ανήκω σε αυτούς που διαμορφώνουμε την κουλτούρα στην εκπαίδευση των Αγγλικών.

Σε ότι αφορά στην εμπειρία τους, στο σχολείο μας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και ζητάμε την βοήθειά σας. Το χρώμα, η προσβασιμότητα, η άνεση και η τεχνολογία αυτό εξυπηρετούν.
Όμως σε ότι αφορά στην ανάμνηση τους από το σχολείο, αυτό είναι κάτι που θα το εισπράξουμε, ίσως κάποτε, και θα είμαστε ευτυχισμένοι, είμαι σίγουρος.

Έχετε ακούσει τελευταία για τους άριστους και τους ξεχωριστούς. Για εμάς όλοι μπορούν να γίνουν κάτοχοι της Αγγλικής γλώσσας στο επίπεδο του άριστου. Έχουμε φροντίσει, όσα βλέπετε, όσα αισθάνεστε αλλά και όσα δεν βλέπετε και δεν είστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε, για να μάθουν τα παιδιά μας αγγλικά με τον σωστό τρόπο.
Στο Μoose Language Schools, συναντάτε:
-Σύγχρονες, λειτουργικές εγκαταστάσεις
-Εξειδικευμένο ανά αρμοδιότητα προσωπικό
-Λεπτομερή οδηγό σπουδών
-Επιτυχίες σε αριθμούς
-Ποιότητα σπουδών
-Άμεση σχέση με γονείς και κηδεμόνες
-Τιμές αντάξιες των σπουδών που προσφέρουμε
-Εκπαιδευτικό πρόγραμμα χωρίς χάσματα και καθυστερήσεις

Κάτι ακόμα! Από τον 1ο χρόνο λειτουργίας το φροντιστήριο μας παρέχει ασφαλιστική κάλυψη για τη σωματική ακεραιότητα μαθητών και καθηγητών. Σε συνδυασμό με τον προσβάσιμο και ασφαλή χώρο του, όπου βρίσκεται στο ισόγειο, δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα εμπιστοσύνης.

Μέσα από την καρδιά μου εκφράζω τις ευχαριστίες μου που είστε εδώ και εγγυώμαι ότι θα γίνει το καλύτερο για να αποκτήσουν σωστές γνώσεις τα παιδιά μας,
-χωρίς άγχος, με υπακοή,
-χωρίς φόβο, με σεβασμό,
-χωρίς στεναχώρια, με αγάπη,
-χωρίς να χαθεί χρόνος και κυρίως αγαπητοί μου
Χωρίς να χαθεί το χαμόγελο από τα χείλη τους, από τα χείλη σας …
Πάμε λοιπόν να κατακτήσουμε τη γνώση, χαρούμενα, έξυπνα, δυναμικά κι ευτυχισμένα.
Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Καλή χρονιά!».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti