Ντ. Τζανετέα: «Εγγυόμαστε την ολοκλήρωση των έργων»

Η υποψήφια δήμαρχος απαντά σε ερωτήματα πολιτών

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2023 12:06 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ντ. Τζανετέα: «Εγγυόμαστε την ολοκλήρωση των έργων»

Με αφορμή ερωτήματα δημοτών στα τοπικά ΜΜΕ, με τα οποία εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά με σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας και της λειτουργίας του δήμου Σπάρτης, η επικεφαλής της παράταξης «Σπάρτη Νέα Πορεία» και υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης, Ντία Τζανετέα, δίνει σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις.

Όσον αφορά στα τεχνικά έργα που υλοποιούνται στην πόλη της Σπάρτης η κ. Τζανετέα υπογραμμίζει πως «εγγυόμαστε την συνέχιση και ολοκλήρωση των έργων που αλλάζουν την εικόνα της πόλης και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής όλων μας. Κατανοούμε και στηρίζουμε τους επιχειρηματίες που πλήττονται καθημερινά, τους κατοίκους που βιώνουν μια δυσάρεστη καθημερινότητα, ενώ δρομολογούμε και τα τεχνικά προγράμματα στα χωριά μας».

Σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αναφέρει πως ο δήμος θα συνεχίσει να εφαρμόζει το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανακύκλωση και την κομποστοποίηση. 

«Η φιλοσοφία του συνδυασμού μας ήταν και θα παραμείνει ουσιαστικά συνεργατική, βαθιά συλλογική. Μόνο μέσω συνεργασίας και ομαδικότητας θα επιτύχουμε την αλλαγή που όλοι περιμένουμε για τον Δήμο μας», τονίζει η υποψήφια δήμαρχος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti