Γιατί δεν πήγε στο ζωντανό debate ο Μιχ. Βακαλόπουλος

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2023 14:25 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γιατί δεν πήγε στο ζωντανό debate ο Μιχ. Βακαλόπουλος

Την έλλειψη χρόνου και την κόπωση του εκλογικού σώματος επικαλέστηκε ο Μιχ. Βακαλόπουλος, ως αιτίες της άρνησής του να παραστεί σε ζωντανό πολιτικό debate με την Ντία Τζανετέα. Προηγουμένως η Ντία Τζανετέα είχε εκφράσει, στον τηλεοπτικό «αέρα» του Ionian Channel, τη λύπη της «που ο κ. Βακαλόπουλος αρνήθηκε την πρόσκληση σε διάλογο».

Όπως ανέφερε ο κ. Βακαλόπουλος, «το πυκνό τού προεκλογικού χρόνου και το ελάχιστο διάστημα που μεσολαβούσε ανάμεσα στην ειδοποίηση και την πραγματοποίησή του, δεν επέτρεπε την διεξαγωγή του debate χωρίς την αναβολή των προεκλογικών υποχρεώσεων τού επικεφαλής τού συνδυασμού μας, από μακρού προγραμματισμένων».

Κρίθηκε επιπλέον ότι «όσα έπρεπε να ειπωθούν από τους επικεφαλής των δύο συνδυασμών και πρέπει να τελούν εν γνώσει των δημοτισσών και των δημοτών που καλούνται την Κυριακή να επιλέξουν τον επόμενο δήμαρχο της πόλης μας, ειπώθηκαν ήδη στο debate των επικεφαλής όλων των συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές της 08ης-10-2023 για τον Δήμο Σπάρτης», καθώς και πως «δεν υπήρχε λόγος να κουράσουμε τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας με ένα νέο debate, όπου οι συμμετέχοντες επικεφαλής, σε παράλληλους μονολόγους, θα επαναλάμβαναν τα ίδια και τα ίδια, επιβεβαιώνοντας παλαιοκομματικές πρακτικές που τίποτα δεν έχουν να εισφέρουν…».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti