Στα αιτήματα Βαλιώτη ανταποκρίνεται η Ντία Τζανετέα

Για τα ζητήματα καθημερινότητας και λειτουργίας του Δ. Σπάρτης

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2023 12:24 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα αιτήματα Βαλιώτη ανταποκρίνεται η Ντία Τζανετέα

Τις θέσεις του συνδυασμού «Σπάρτη - Νέα Πορεία» για τα βασικά ζητήματα της πόλης και των χωριών κατέθεσε ξεκάθαρα και με σαφήνεια η υποψήφια δήμαρχος Ντία Τζανετέα.

Ανταποκρινόμενη στο πρόσφατο σχετικό αίτημα του επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» Βαγγέλη Βαλιώτη, η Ντία Τζανετέα τονίζει:

«Σχετικά με τα ερωτήματα που έθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης», κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και τη λειτουργία του Δήμου μας, επιθυμούμε να τοποθετηθούμε γι’ αυτά, παρόλο που οι απαντήσεις υπάρχουν αναλυτικά μέσα από το πρόγραμμά μας.

Τεχνικά έργα
- Εγγυόμαστε την συνέχιση και ολοκλήρωση των έργων που αλλάζουν την εικόνα της πόλης και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής όλων μας.
- Κατανοούμε και στηρίζουμε τους επιχειρηματίες που πλήττονται καθημερινά, τους κατοίκους που βιώνουν μια δυσάρεστη καθημερινότητα.
- Δρομολογούμε τα τεχνικά προγράμματα στα χωριά μας.

Διαχείριση απορριμμάτων
Η ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων είναι μονόδρομος. Εφαρμόζουμε το Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Σπάρτης και δίνουμε έμφαση στην ανακύκλωση και κομποστοποίηση.

Η φιλοσοφία του συνδυασμού μας ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ήταν και θα παραμείνει ουσιαστικά συνεργατική, βαθιά συλλογική. Μόνο μέσω συνεργασίας και ομαδικότητας θα επιτύχουμε την αλλαγή που όλοι περιμένουμε για το Δήμο μας!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti