«Σπάρτη - Νέα Πορεία»: Πότε λέει αλήθεια ο κ. Βακαλόπουλος;

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2023 13:45 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σπάρτη - Νέα Πορεία»: Πότε λέει αλήθεια ο κ. Βακαλόπουλος;

Στη «σέντρα» βγάζει τον υποψήφιο δήμαρχο Σπάρτης Μιχ. Βακαλόπουλο, η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Σπάρτη - Νέα Πορεία», σχετικά με τις «ασάφειες» που χρησιμοποιεί για να ικανοποιήσει το αίτημα του Βαγγέλη Βαλιώτη περί συγκεκριμένων θέσεων.

Σε συνέχεια ανακοινώσεων που ήρθαν στη δημοσιότητα, η πλευρά Ντίας Τζανετέα διερωτάται «πότε ο κ. Βακαλόπουλος λέει αλήθεια», αφού σχετικά με την σχεδιαζόμενη ανάπλαση της Κ. Παλαιολόγου είχε ψηφίσει αρνητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαβάσαμε με έκπληξη την απάντηση του ανθυποψήφιου κ. Βακαλόπουλου και του συνδυασμού του στα ερωτήματα που έθεσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» κ. Βαλιώτης, τα οποία αφορούν σε συγκεκριμένα έργα του Δήμου Σπάρτης.

Είναι δικαιολογημένη η ασάφεια -και προφανώς σκόπιμη- με την οποία απαντά ο κ. Βακαλόπουλος, καθώς σήμερα για προφανείς λόγους μιλά για «αυτονόητη» και «καταφατική» απάντηση «σχετικά με βασικά ζητήματα της πόλης και των χωριών», ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας spartorama.gr στις 12-8-2022 ψήφισε αρνητικά στην σχεδιαζόμενη ανάπλαση της Κ. Παλαιολόγου.

Τελικά, πότε έλεγε αλήθεια ο κ. Βακαλόπουλος; Τότε ή τώρα;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti