Επιμορφωτικό πρόγραμμα από το ΠΑΠΕΛ για κλιματική αλλαγή–περιβάλλον–πολιτισμό

Τετάρτη, 18 Οκτώβριος 2023 15:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιμορφωτικό πρόγραμμα από το ΠΑΠΕΛ για κλιματική αλλαγή–περιβάλλον–πολιτισμό

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Μπούγα.

Το πρόγραμμα έχει τίτλο «Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός» και πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα ΚΕΔΙΒΙΜ, το οποίο στοχεύει στην επαφή των εκπαιδευομένων με θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και την επίδραση στον πολιτισμό και να τον προσεγγίσουν μέσα από ένα ευρύ, σύγχρονο, θεωρητικό, επιστημονικό και τεχνολογικό πλαίσιο.

Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Καθηγητής Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, Νικόλαος Ζαχαριάς, ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε εν ενεργεία επαγγελματίες στον χώρο της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, της διαχείρισης και της προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς. 

Συγκεκριμένα, την εκπαιδευτική δράση μπορούν να παρακολουθήσουν επαγγελματίες κλάδων των θεωρητικών και θετικών επιστημών που επιθυμούν επιμόρφωση και διερευνούν να συνδυάσουν το επάγγελμά τους με τον χώρο του πολιτισμού, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί φοιτητές, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να γνωρίσει τον ξεχωριστό, σύγχρονο κόσμο των Τεχνολογιών για τον Πολιτισμό.

Στο σύνολό του το πρόγραμμα αναπτύσσεται σε 300 διδακτικές ώρες, ενώ τα μαθήματα θα διεξαχθούν με μικτή μέθοδο διδασκαλίας (δια ζώσης και εξ αποστάσεως επιμόρφωση). Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος χορηγείται πιστοποιητικό επιμόρφωσης, στο οποίο αναγράφεται ο τίτλος του προγράμματος, η διάρκειά του σε ώρες και η αξία του σε ECTS.

Για περισσότερες πληροφορίες, το κόστος συμμετοχής και αιτήσεις εγγραφών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.iek-orizon.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti